Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

ΠΊΣΤΕΨΕ ΜΕ (ΤΖ. Π. ΝΤΙΛΕΙΝΙ)


 

  Τίτλος : Πίστεψέ με
Συγγραφέας : Τζ Π Ντιλεινι
Εκδόσεις : ψυχογιός

Η Κλαιρ είναι μία Βρετανίδα ηθοποιός η οποία ζει στην Αμερική και προσπαθεί να φτιάξει την καριέρα της σαν ηθοποιός. προκειμένου όμως  να μείνει εκεί  χρειάζεται χρήματα για το διαμέρισμα της και τα μαθήματα υποκριτικής οπότε συμφωνεί σε μία λίγο παράδοξη δουλειά η οποία όμως έχει να κάνει έστω και στο ελάχιστο με την ηθοποιία. Υποκρίνεται το δόλωμα για άπιστους συζύγους και τους καταγράφει με κάμερα κατόπιν συμφωνίας με τις συζύγους.

Αυτό που δεν περιμένει πότε η Κλαιρ είναι ότι μία από τις συζύγους που την πληρώνει, ο άντρας της δεν υποκύπτει στον πειρασμό αλλά την επόμενη μέρα αυτή η σύζυγος βρίσκεται δολοφονημένη στο κρεβάτι του ξενοδοχείου.
Λοιπόν το πρώτο βιβλίο του Ντιλεινι με τίτλο το προηγούμενο κορίτσι  ήταν αρκετά εντυπωσιακό και όταν ξεκίνησα το δεύτερο βιβλίο θεώρησα πως θα διάβαζα κάτι εξίσου αγωνιώδες.
Τελικά  έκανα λάθος βρήκα την όλη ιστορία λίγο τραβηγμένη και όσο για την ίδια την πρωταγωνίστρια δεν με τράβηξε καθολου σαν χαρακτήρας με αποτέλεσμα να μην με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η τύχη της.
Έπρεπε  να φτάσω στη σελίδα 245- 250 περίπου για να πω ότι αποκτά ενδιαφέρον καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή η όλη ιστορία μου φαινότανε απλά flat  δεν με τράβαγε ιδιαίτερα και σίγουρα δεν το λες Page Turner.
Γενικά ο συγγραφέας με απογοήτευσε γιατί ενώ το προηγούμενο βιβλίο του το διάβασα με μια ανάσα αυτο με άφησε με απλά χλιαρά συναισθήματα.. Θα το χαρακτήριζα μέτριο και όχι αντάξιο των προσδοκιών μου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου